Nieuws

Volg ons ook op FacebookInstagram, en LinkedIn

Ontwikkelingsbijdrage voor Vis uit het water!

14 mei 2024

We hebben ontwikkelingsgeld van het Nederlands Filmfonds ontvangen voor de korte animatiefilm Vis uit het Water van Sanne Brouwer.  Dit is niet alleen onze eerste animatiefilm, maar ook onze allereerste productie voor kinderen!  

BIJT in première tijdens IFFR!

11 januari 2024

JAAA! Onze nieuwe speelfilm BIJT, geschreven en geregisseerd door Guido Coppis gaat in wereldpremière tijdens IFFR.  Een paar zinnen vanuit IFFR: “It’s genuinely hard to imagine that Bijt is Guido Coppis’

Internationale Première Obesk tijdens Clermont-Ferrand

20 december 2022

We hebben een internationale Sales Agent voor Obesk van Jonas Smulders: Gargantua Distribution. Jeej!    De internationale première van OBESK van Jonas Smulders zal plaatsvinden op het prestigieuze Clermont-Ferrand Festival   Wij zijn super blij;

IT'S A WRAP

16 december 2022

IT’S A WRAP !!! Onze speelfilm Pijn staat erop.  Wat een te gekke rollercoaster was het met deze super fijne cast en crew Even vakantie en dan op naar de edit

OBESK - NFF

21 juli 2022

OBESK van Jonas Smulders beleeft de Nationale Premiere tijdens naar het NFF 2022. Jonas is ook geselecteerd voor Forum van de Regisseurs! Heel mooi nieuws, trots op het team!

I Don't Wanna Dance op de zomerfestivals!

15 juni 2022

I Don’t Wanna Dance heeft ondertussen een aantal hele mooie speciale festival selecties gehad, onder andere: TIFF: Next Wave https://tiff.net/events/i-don-t-wanna-dance Chicago Film Festival: Summer Screenings https://www.chicagofilmfestival.com/film/i-dont-wanna-dance/ Locarno: Kids Screenings https://www.locarnofestival.ch/LFF/locarno75/program-75/film.html?fid=1286632&l=en&eid=75 Gefeliciteerd cast &

PIJN - realisering

7 december 2021

Jaaaa!! PIJN van regisseur en schrijver Guido Coppis mag worden gerealiseerd, dank jullie wel Nederlands Filmfonds. Heel trots op het team en heel blij dat we deze mooie film mogen gaan maken!

I don't wanna dance wint Gryphon Award - Best Film!

1 augustus 2021

I don’t wanna dance heeft de Gryphon Award voor Beste film gewonnen in de categorie 13+ tijdens het Giffoni festival. Jeej! Gefeliciteerd cast & crew!!!!!

I don't wanna dance in de bioscoop!!

1 juni 2021

JEEEJ de bioscopen zijn weer open en I DON’T WANNA DANCE is VANAF VANDAAG al te zien als voorpremière in diverse bioscopen! Check de  Trailer Check http://www.idon’twannadance.nl om te reserveren.  

Ontwikkelingsgeld voor speelfilm Pijn!

17 november 2020

Jeej! De speelfilm van regisseur en schrijver Guido Coppis is door het Nederlands Filmfonds geselecteerd voor verdere ontwikkeling binnen New Screen Low Budget !  https://www.filmfonds.nl/page/9267/vijf-nederlandse-lowbudgetfilms-ondersteund Op naar de realisering;

KRAAIENNEST nu online te zien

28 juli 2020

Kijk onze korte film Kraaiennest nu online!   https://vimeo.com/423967397

OBESK geselecteerd voor de Filmfonds Shorts!

8 juni 2020

TROTS op Jonas Smulders en Daniël de Vries met wie wij OBESK mogen maken!!!  Geschreven en te regisseren door Jonas Smulders met als co-schrijver Daniël de Vries. We hebben zin om met dit team aan de slag te gaan!

Wild wint de Méliès d'Or!

7 oktober 2019

Onze korte film Wild, door Jan Verdijk, heeft de hoofdprijs gewonnen op Sitges Film Festival: de Méliès d’Or! De grootste prijs binnen het genre ‘fantastische’, korte film! Super trots! 

Jaaaaa Gouden Kalveren!!

5 oktober 2019

2 GOUDEN KALVEREN! KABAM!  Jeroen Scholten van Aschat & Shady El-Hamus voor Beste Scenario  Thomas Höppener voor Beste Mannelijke Bijrol voor zijn rol als DJ Dex https://www.filmfestival.nl/nieuws/gouden-kalveren-2019-uitgereikt-op-nederlands-film-festival/ ⚡ ⚡ ⚡ ⚡ ⚡ ⚡ ⚡ ⚡ ⚡ ⚡     

Aanvraag toegekend!

7 mei 2019

We mogen onze tweede speelfilm maken!! ⭐️?⭐️?⭐️?⭐️  https://www.filmfonds.nl/page/7352/nederlandse-low-budget-films-gehonoreerd-voor-ontwikkeling-en?fbclid=IwAR14HIkrt2-1Y319m1jpbNRnUPJ_p9o2RBhOkWMr7qH3dc2AAB1p9DixglU

Renske de Greef genomineerd voor Zilveren Krulstaart

1 maart 2019

Super trots op Renske! Genomineerd voor een Zilveren Krulstaart voor Tienminutengesprek! https://netwerkscenarioschrijvers.auteursbond.nl/zilveren-krulstaart/kieslijsten-zilveren-krulstaarten/?fbclid=IwAR0vYj0cTM-O_3pjhCYteIvB5rs6FUMTxyAx__pwilO8TBZ9l628b-_4-bk  

Kraaiennest geselecteerd voor Go Short

12 februari 2019

We are selected! Kraaiennest Go Short – International Short Film Festival Nijmegen 2019 https://www.goshort.nl/film/crows-nest/

Tienminutengesprek op TV

24 november 2018

Aankomende donderdagavond 29 november wordt onze KORT! Tienminutengesprek om 22.45 uur op NED 3 uitgezonden!  Geschreven door Renske de Greef en geregisseerd door Jamille van Wijngaarden.   

31 mei 2018

Vanuit het meest getrashte klaslokaal van Nederland; IT’S A WRAP!!

KORT! Tienminutengesprek geselecteerd!

17 januari 2018

Het jaar begint goed hier bij The Rogues! Onze korte film Tienminutengesprek, geschreven door  Renske de Greef en te regisseren door Albert Jan van Rees is geselecteerd voor KORT!

Première Alexander

18 december 2017

Gisteren ging onze documentaire Alexander in première in de grote zaal van EYE, vol met sporters, sponsoren, vrienden en familie. We zijn trots op Rozemyn Afman en Alexander van Holk en heel blij dat we dit bijzondere verhaal met hen hebben kunnen verfilmen.

Steun realisering korte film Kraaiennest en ontwikkeling speelfilm I don't wanna dance!

15 december 2017

Wat een feest, twee keer goed nieuws op één dag! Het Amsterdams Fonds voor de Kunst steunt de realisering van de korte film Kraaiennest, geschreven door Jeroen Scholten van Aschat en te regisseren door Flynn von Kleist. 

Over de beiaardier die in een klok veranderde: nu in het theater!

29 november 2017

Goede recensies voor Over de beiaardier die in een klok veranderde: ★★★★★ De Telegraaf, Algemeen Dagblad, PZC, Spijkers met Koppen, Nooit meer Slapen, De Ochtend Van 4, Omroep Zeeland, Tijd voor Max.

Special Mention Nachtschade

13 november 2017

Nachtschade heeft een ‘special mention’ gewonnen op het Leeds International Film Festival. De jury: “For a refreshing and clever perspective on the theme of immigration that shows us innocence is lost on all sides of the equation.

Nachtschade in LA, vol Pathé Rembrandt 1 en Hoofdprijs El Gouna Film Festival - BEST SHORT FILM

6 oktober 2017

Tijd voor een NACHTSCHADE update:  Na de publieke première voor een vol Pathé Rembrandt 1 tijdens het Nederlands Film Festival twee weken geleden, volgde dagelijkse vertoningen in LA, screenings tijdens het Encounters Short Film and Animation Festival in Engeland en jawel, als kers op de taart hebben we vorige week vrijdag ook nog even de HOOFDPRIJS / Golden Star for Best Short Film gewonnen tijdens het El Gouna Film Festival.

NACHTSCHADE Nederlandse Oscar-inzending Korte Fictiefilm

13 september 2017

Waanzinnig trots zijn wij dat onze film Nachtschade is geselecteerd om namens Nederland ingezonden te worden voor de Oscars! Gefeliciteerd Shady El-Hamus en Jeroen Scholten van Aschat en onze hele fantastische cast en Crew!

Nachtschade in Gouden Kalf Competitie NFF 2017

22 juli 2017

Onze film Nachtschade is geselecteerd voor de L’OR Gouden Kalf Competitie van het Nederlands Film Festival! We zijn super trots op de film en het team waarmee we ‘m gemaakt hebben! 

Treatment ontwikkeling De Oversteek

27 maart 2017

YESSSS! Samen met Eva M.C Zanen, Mathijs Bockting, Japser Smit en New AMS Film Company gaan we een satirische actie-musical ontwikkelen in het kader van de De Oversteek.

De verrukkelijke onbeholpenheid van een eerste keer

23 januari 2017

De kop is eraf voor onze nieuwe film DE VERRUKKELIJKE ONBEHOLPENHEID VAN EEN EERSTE KEER, van Eva M.C. Zanen. We draaien!!!

In Productie: The Road to Rio

11 september 2016

The Rogues produceren de nieuwe korte documentaire van Rozemyn Afman (Hollywood Banker), over Alexander van Holk. Alexander ontwikkelde zich in twee jaar van topbankier tot topsporter en hij komt in Rio als para-roeier uit voor Nederland.