Tienminutengesprek op TV

24 november 2018

Aankomende donderdagavond 29 november wordt onze KORT! Tienminutengesprek om 22.45 uur op NED 3 uitgezonden! 

Geschreven door Renske de Greef en geregisseerd door Jamille van Wijngaarden. 

 

Meer Rogue-nieuws

31 mei 2018

Vanuit het meest getrashte klaslokaal van Nederland; IT’S A WRAP!!

KORT! Tienminutengesprek geselecteerd!

17 januari 2018

Het jaar begint goed hier bij The Rogues! Onze korte film Tienminutengesprek, geschreven door  Renske de Greef en te regisseren door Albert Jan van Rees is geselecteerd voor KORT!

Première Alexander

18 december 2017

Gisteren ging onze documentaire Alexander in première in de grote zaal van EYE, vol met sporters, sponsoren, vrienden en familie. We zijn trots op Rozemyn Afman en Alexander van Holk en heel blij dat we dit bijzondere verhaal met hen hebben kunnen verfilmen.

Steun realisering korte film Kraaiennest en ontwikkeling speelfilm I don't wanna dance!

15 december 2017

Wat een feest, twee keer goed nieuws op één dag! Het Amsterdams Fonds voor de Kunst steunt de realisering van de korte film Kraaiennest, geschreven door Jeroen Scholten van Aschat en te regisseren door Flynn von Kleist. 

Over de beiaardier die in een klok veranderde: nu in het theater!

29 november 2017

Goede recensies voor Over de beiaardier die in een klok veranderde: ★★★★★ De Telegraaf, Algemeen Dagblad, PZC, Spijkers met Koppen, Nooit meer Slapen, De Ochtend Van 4, Omroep Zeeland, Tijd voor Max.

Special Mention Nachtschade

13 november 2017

Nachtschade heeft een ‘special mention’ gewonnen op het Leeds International Film Festival. De jury: “For a refreshing and clever perspective on the theme of immigration that shows us innocence is lost on all sides of the equation.