De verrukkelijke onbeholpenheid van een eerste keer

23 januari 2017

De kop is eraf voor onze nieuwe film DE VERRUKKELIJKE ONBEHOLPENHEID VAN EEN EERSTE KEER, van Eva M.C. Zanen. We draaien!!!


Gerelateerd project: verrukkelijke-onbeholpenheid-eerste-keer

Meer Rogue-nieuws

KORT! Tienminutengesprek geselecteerd!

17 januari 2018

Het jaar begint goed hier bij The Rogues! Onze korte film Tienminutengesprek, geschreven door  Renske de Greef en te regisseren door Albert Jan van Rees is geselecteerd voor KORT!

Première Alexander

18 december 2017

Gisteren ging onze documentaire Alexander in première in de grote zaal van EYE, vol met sporters, sponsoren, vrienden en familie. We zijn trots op Rozemyn Afman en Alexander van Holk en heel blij dat we dit bijzondere verhaal met hen hebben kunnen verfilmen.

Steun realisering korte film Kraaiennest en ontwikkeling speelfilm I don't wanna dance!

15 december 2017

Wat een feest, twee keer goed nieuws op één dag! Het Amsterdams Fonds voor de Kunst steunt de realisering van de korte film Kraaiennest, geschreven door Jeroen Scholten van Aschat en te regisseren door Flynn von Kleist. 

Over de beiaardier die in een klok veranderde: nu in het theater!

29 november 2017

Goede recensies voor Over de beiaardier die in een klok veranderde: ★★★★★ De Telegraaf, Algemeen Dagblad, PZC, Spijkers met Koppen, Nooit meer Slapen, De Ochtend Van 4, Omroep Zeeland, Tijd voor Max.

Special Mention Nachtschade

13 november 2017

Nachtschade heeft een ‘special mention’ gewonnen op het Leeds International Film Festival. De jury: “For a refreshing and clever perspective on the theme of immigration that shows us innocence is lost on all sides of the equation.

Nachtschade in LA, vol Pathé Rembrandt 1 en Hoofdprijs El Gouna Film Festival - BEST SHORT FILM

6 oktober 2017

Tijd voor een NACHTSCHADE update:  Na de publieke première voor een vol Pathé Rembrandt 1 tijdens het Nederlands Film Festival twee weken geleden, volgde dagelijkse vertoningen in LA, screenings tijdens het Encounters Short Film and Animation Festival in Engeland en jawel, als kers op de taart hebben we vorige week vrijdag ook nog even de HOOFDPRIJS / Golden Star for Best Short Film gewonnen tijdens het El Gouna Film Festival.